onsdag 17 juni 2009

Söndagens fiske...




Tomma löften är nånting ni får vänja er med när det gäller TeamNitad, men nu är den äntligen här, söndagens fiskerapport.

P.g.a diverse intag av rusdryck kom vi inte iväg 06:00 som planerat., utan snarare vid nio. En sväng förbi Gammlestan för att hämta L-G, den tredje länken i TeamNitads Gbg Chapter. Vid dagens fiske hängde även "Krösus med vadarna" från prospekt filialen Kill´em All med.
Framme vid Böljesjön lös vaken med sin frånvaro, som tur var träffade vi iaf Frans Fritzl, en glad tysk som inte var blyg med att bjuda på schnapps! Efter spriten lossnade även fisket en del. Alla fick känna på hugg, men L-G och Krösus var dom enda som lyckades med att landa fisken.

Som vanligt florerade rykten kraftigt runt pölen, idag var ursäkten att det inte planterats fisk sen fotbolls VM94, så det faller då ingen skam över T.Ns två ledstjärnor som blev fisklösa denna repa!

Tafsarna från Sameo var över förväntan. Även för två tattare som Knivfen&Fladdermusen blev det en trasselfri tillställning, nu har dom en given plats i fiskeväskan.

Knivfen&Fladdermusen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar